News Flash:

Reteta de perisoare cu sos

14 Aprilie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Perisoare:
250 g piept de pui
25 g faina
50 g orez
2 linguri ulei de floarea-soarelui
50 g ceapa
1 ou

Sos:
250 ml apa
500 ml suc de rosii
25 g faina
patrunjel
50 ml ulei de floarea soarelui
1 lingura ceapa rasa fin

Mod de preparare:

Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita in 2 linguri de ulei timp de 2 minute. Se adauga orezul spalat si scurs, faina, oul, 1/2 lingurita de sare. Toate acestea se amesteca pana pentru a o obtine o pasta omogena. Intr-o cratita se pun 50 ml ulei si o lingurita de ceapa rasa fin, se infierbanta un minut, apoi se stinge cu 500 ml apa. Se lasa sa fiarba. Cand clocoteste, se ia din compozitia de carne cate o lingurita cu varf, i se da o forma rotunda si se pune in sos. Perisoarele se lasa sa fiarba 30-40 minute, acoperite, la foc mic, intorcandu-le in sos. Cand sunt bine fierte, se adauga sucul de rosii si apa daca e nevoie. Faina se freaca cu 2 linguri de apa rece – fara sa se formeze cocoloase, apoi se adauga peste sosul din cratita. Se lasa sa fiarba cateva clocote. Se serveste cu orez fiert sau paste fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete perisoare perisoare sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1988 viz    0 com
2083 viz    0 com
2424 viz    1 com
1121 viz    0 com
1760 viz    1 com
1493 viz    0 com
1785 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016446 (s)