News Flash:

Reteta de Peperonata

6 Februarie 2014
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 ardei grasi (peperoni)
o vanata
o ceapa
3 cartofi
rosii
sare
3 linguri ulei

Mod de preparare:

Punem in tava cele trei linguri de ulei, dupa care adaugam cartofii curatati, spalati si taiati felii, presaram un pic de sare peste ei, vanata spalata, taiata felii (e bine daca taiem vinata cu cateva ore inainte si punem peste felii sare pentru muraturi, ca sa iasa gustul amar din ele). Spalam, de asemenea, ardeii si-i taiem rondele. Ceapa o taiem fidelute si o "aruncam" peste ardei. Rosiile spalate le punem intr-un pic de apa clocotita, le scoatem repejor si le curatam de pielita, apoi le taiem feliute si le punem deasupra. Eu am pus suc de rosii facut in casa, dar care avea suficiente rosii micute si intregi in el.
Adaugam sare dupa gust, il punem o foaie de staniol deasupra si bagam la cuptor, la 220 grade, pentru circa o ora, pe treapta cea mai de jos. In ultima jumatate de ora ridicam staniolul si lasam sa scada suculetul din mancare.

Peperonata recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peperonata retete italiene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020517 (s)