News Flash:

Reteta de pepene galben

3 August 2012
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g pepene galben
2 oua
200 ml frisca lichida
180 ml lapte
100 g zahar

Mod de preparare:


Zbatem bine zaharul impreuna cu ouale, apoi adaugam peste lapte cald, nu fierbinte, punem apoi compozitia pe aragaz la foc mijlociu si mestecam continuu, dar atentie, nu trebuia sa inceapa sa fiarta. Lasam la racit, timp in care, curatam si taiem bucatele 300 g pepene galben. Il mixam pana obtinem un piure, apoi il adaugam peste compozitia cu oua. Separat zbatem frisca, adaugam peste si amestecam cu o lingura de lemn, pina se incorporeaza bine ingredientele, apoi le punem in aparatul de facut inghetata, timp de 40-50 de minute, depinde de aparat.
Inghetata cu pepene galben pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben oua frisca lichida lapte zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034307 (s)