News Flash:

Reteta de pennette alla mediteraneana

7 Martie 2013
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g brinza philadelphia cu ton
400 g de paste pennette
250 g rosioare de tip datterino (merg si rosiile cherry)
30 g capperi
100 g de masline negre fara sambure
o legatura mica de patrunjel
un catel de usturoi
piper negru macinat
ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Daca folosi capperi conservati in sare, intii ii spalam bine sub jetul de apa. Curatim usturoiul si-l prajim in ulei asa intreg, fara a fi taiat, adaugam rosiile spalate si taiate in doua si la foc mare le condimentam rapid, dar nu lasam foarte mult pe foc.
Intre timp, fierbem pasta al dente. In tigaia de prajit peste rosii, adaugam capperele si maslinele. eliminam usturoiul, presaram un pic de sare si un pic de piper macinat, adaugam pastele cu un pic din apa in care au fiert, vreo doua linguri nu prea multa, pentru ca oricum mai ramine apa in gaurele din pasta. Acum adaugam brinza philadelphia si cu ajutorul a doua linguri din lemn, amestecam bine toate ingredientele.
Asezam pe platoul in care le vom purta la masa, presaram patrunjel taiat marunt si servim.

Reteta recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capperi patrunjel sare masa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025537 (s)