News Flash:

Reteta de Pavlova

9 Octombrie 2013
2087 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 albusuri
90g zahar fin
90g zahar pudra
1 lingurita amidon
1 lingurita zeama de lamaie sau otet de vin alb
200ml frisca lichida
150g-200g fructe din compot
fulgi de migdale (optional)

Mod de preparare:

Bate albusurile spuma. Adauga treptat zaharul fin si mixeaza bine pana cand se dizolva (poti sa verifici daca e bine dizolvat daca atunci cand iei putina bezea intre degete nu se simt grauncioare de zahar).

Adauga treptat si zaharul pudra amestecat cu amidonul si mixeaza pana il incorporezi pe tot, iar bezeaua este tare si lucioasa. La final adauga si zeama de lamaie si incorporeaza-o.

Sfat: tot procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute, iar pe parcurs nu ar trebui sa opresti deloc mixerul, asa ca e bine sa ai toate ingredientele pregatite de la inceput.

Incalzeste cuptorul la 150C si pune o hartie de copt pe o tava. Foloseste un cerc de patiserie (sau o tava rotunda) cu diametrul de 20 cm pentru a desena pe hartia de copt un cerc. Pune bezeaua in acest cerc si intinde-o pe toata suprafata lui.

sursa: foodstoy
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1556 viz    0 com
2348 viz    0 com
1749 viz    0 com
2302 viz    0 com
1652 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023687 (s)