News Flash:

Reteta de pastravi manastiresti

17 Mai 2019
618 Vizualizari | 0 Comentarii

Aflata demult la Manastirea Bistrita din Neamt, aceasta reteta de Pastravi manastiresti cu legume s-ar potrivi numai bine in aceasta zi.
Ingrediente:: 3 pastravi, 200 g fasole verde (poate fi si din conserva), doua cepe, doi ardei grasi verzi, vin alb, untdelemn, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare:

Se curata pestii, se eviscereaza si se spala in putina apa rece, se ung cu untdelemn si cu sare. Se fierbe fasolea (daca e proaspata, altminteri, cea din borcan doar se scurge). Ardeii se spala si se taie cubulete, ceapa se taie solzisori (nu chiar atat de marunti ca solzii de pastrav - !). intr-o tava se pune untdelemn, se face un pat de legume, apoi se asaza pestii, peste care se toarna vin alb si apa, se presara sare (daca mai e nevoie) si piper. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 30-40 de minute, iar cand se scot se presara cimbru.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

manastirea bistrita reteta pastrav
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013797 (s)