News Flash:

Reteta de pastrav cu usturoi

11 Iunie 2014
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. pastrav
1 capatana usturoi
5 crengute rozmarin
sare de mare
1 lamaie
piper proaspat macinat
ulei de masline

Mod de preparare:

Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior, apoi il condimentam cu putin piper proaspat macinat.
In fiecare pastrav punem 2 catei de usturoi (necuratati de coaja), o felie de lamaie si o crenguza de rozmarin.
Punem pestii intr-o tava in care am pus ulei doar pe fundul acesteia. Peste fiecare peste asezam o felie de lamaie si frunze din a cincea crenguta de rozmarin. Restul cateilor de usturoi ii aruncam in tava printre bucatile de pastrav.
Acoperim tava cu o folie de staniol si o dam la cuptorul preancalzit pentru aproximativ o ora la 120°C. Verificam din cand in cand daca usturoiul este moale.
Cand acesta capata consistenta moale putem scoate pestele din cuptor si il servim cald, impreuna cu usturoiul copt si insotit de o garnitura de cartofi sau orez.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pastrav pastrav usturoi retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2891 viz    0 com
2621 viz    0 com
3851 viz    0 com
1147 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012650 (s)