News Flash:

Reteta de pasticada

27 Februarie 2013
1495 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7415 RON (+0.0061)
USD: 4.2846 RON (-0.0030)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg muschi de vita
100 gr bacon feliat
3 catei de usturoi tocati
4 cepe tocate
1 telina rasa
1 lingurita zahar
2 morcovi rasi
6 cuisoare
100 ml ulei de masline
200 ml otet balsamic
400 ml vin rosu dulce
300 ml supa de vita
6 prune
100 gr stafide
10 gr piure de tomate
1/2 lingurita nucsoara

Mod de preparare:

Cresteaza muschiul de vita pe toata suprafata. Umple fiecare crestatura cu bacon, usturoi si cuisoare. Asaza carnea intr-un vas ceramic, acopera cu otet si o cana cu apa, acopera cu folie de aluminiu si lasa la macerat timp de 2 zile. Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa, telina, morcovii si zaharul. Cand legumele s-au calit, bine adauga carnea si prajeste pe ambele parti. Adauga supa si lasa la fiert timp de doua ore. Dupa cele doua ore adauga stafidele, prunele, nucsoara si vinul. Mai lasa pe foc pana da in clocot. Scoate carnea, taie-o in felii si pune-o din nou in cratita. Adauga piureul de tomate si lasa pe foc pana da in clocot.
Pasticada se serveste cu paste si iaurt proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon feliat cepe tocate telina rasa zahar morcovi rasi cuisoare prune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6766 viz    0 com
4709 viz    0 com
1962 viz    0 com
2114 viz    0 com
3117 viz    0 com
1710 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016666 (s)