News Flash:

Reteta de paste linguine

28 August 2013
3190 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g linguine
4 rosii tocate
1 ceapa rosie tocata
1 catel de usturoi zdrobit
2 linguri ulei de masline
1 lingura otet de vin rosu
2 linguri busuioc tocat
2 linguri oregano

Mod de preparare:

Se fierb pastele intr-o oala cu apa clocotita si sare. Restul ingredientelor se amesteca intr-un bol si se adauga sare de mare dupa gust. Lasam sa stea timp de 10 minute pentru a permite aromelor sa se imbine. Scurgem pastele si le punem in bol. Amestecam si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linguine ceapa rosie oregano apa clocotita bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022340 (s)