News Flash:

Reteta de Paste: drob de miel in aluat

4 Aprilie 2013
2117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru drob:

700 g organe de miel
200 g unt
4 oua
2 felii de paine
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
2 legaturi ceapa
piper
sare

Pentru aluat:

150 g faina
1 ou
1 lingura unt
sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine organele de miel si pune-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, pune-le intr-un castron mare sa se raceasca, apoi da-le prin masina de tocat. Taie marunt verdeata, ceapa verde si caleste-le 3-4 minute cu o lingurita de ulei. Pune feliile de paine sa se inmoaie in putin lapte, adauga-le peste carnea de miel si amesteca bine. Dupa, adauga si verdeata, ceapa, ouale, untul, sarea si piperul si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena. Prepara foaia de aluat si pune-o intr-o tava unsa cu unt, apoi adauga si compozitia de carne si pune-o la cuptor 10 minute.
Drobul de miel in aluat se serveste rece, cu salata verde sau ridichi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021065 (s)