News Flash:

Reteta de paste cu somon afumat si masline negre

6 Aprilie 2012
7333 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu somon afumat si masline negre
Ingrediente:

180 g pasta penne
150 g somon afumat
30 g masline negre fara sambure
100 g parmezan
sucul de la o lamaie
cca 4 linguri ulei de masline
patrunjel
sare
piper


Mod de preparare:

Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare. Intre timp, intr-un castronel incapator, punem somonul taiat bucatele micute, radem parmezanul (atentie, trebuie sa fie proaspat, nu parmezan ras si tinut in punga), uleiul de masline si sucul de lamiie printr-o sita sa nu aiba bucatele de lamiie. Saram foarte putin, piperam si amestecam bine ingredientele. 
Cand apa incepe sa fiarba, adaugam pasta si o lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie "al dente".
Scurgem pastele de apa, le rasturnam peste compozitia cu somon, adaugam maslinele taiata rondele si patrunjelul curatat, spalat si taiat marunt.
Amestecam bine ingredientele pana vedeti ca pasta s-a condimentat uniform.
Paste cu somon afumat si masline negre pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasta penne somon afumat parmezan patrunjelsarepiper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014906 (s)