News Flash:

Reteta de paste carbonara

9 Iulie 2012
6921 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste fettuccine
150 g sunca presata taiat marunt
1 ceapa tocata
50 g parmezan ras
3 oua
2 linguri patrunjel tocat
ulei de masline

Mod de preparare:


Prima data se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. In acest timp se unge cu ulei de masline o tigaie si o incingem la foc mediu. Punem ceapa cu sunca la calit timp de 3 minute. Scurgem pastele si le punem inapoi in oala. Se bat ouale si apoi se pun peste pastele fierbinti. Se amesteca rapid. Adaugam sunca cu ceapa, parmezanul, patrunjel si adaugam sare dupa gust. Pastele se amesteca vreo 2 minute la foc mic, apoi se servesc.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fettuccine sunca presata ceapa parmezan oua patrunjel tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Petronela  | #410
Nu se foloseste ceapa, se pune cum e la noi sunca de Praga, iar de la oua numai galbenusul.Parmezanul se amesteca atunci cand este totul preparat, si chiar in farfurie fiecare dupa gust
-
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015093 (s)