News Flash:

Reteta de paste carbonara

18 Octombrie 2013
3587 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

300g kaizer
500g paste
1 catel usturoi
2 galbenusuri
1 cutie mica de smantana
100g mozzarela

Mod de preparare:


Kaiserul taiat bucati se caleste cateva minute, dupa care se adauga usturoiul  intreg pret de cateva minute. Se bat galbenusurile cu smantana si se sareaza. Se fierb pastele tinand cont de indicatiile ambalajului, apoi se scurg de apa. Se amesteca kaizerul cu sosul de smantana si se pun peste pastele fierbinti. Se adauga mozzarela si se servesc calde.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

MirceaA  | #253
astea sunt paste cu smantana si mozzarela, nu carbonara. In carbonara nu are ce cauta nici smantana, nici mozzarela. Doar parmezan si pecorino romano, in proportii egale.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022234 (s)