News Flash:

Reteta de pasca poloneza

3 Mai 2013
5354 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
1 pahar faina
1/2 pahar zahar pudra
1 ou
1/2 pahar lapte
1 pachet praf de copt
2 linguri cacao
1/2 pachet margarina cu arome
1 pachetel vanilie

Pentru crema de branza:
1/2 kg branza dulce de vaci
1/2 pachet margarina cu arome
2 galbenusuri
1 pahar zahar pudra
1 budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ingredientele pentru aluat se amesteca cu mixerul si se obtine o pasta groasa. Se unge o forma de tort, cu fundul detasabil, se pudreaza usor cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, apoi se pune crema de branza obtinuta prin amestecarea ingredientelor.

Deasupra se pune restul de aluat si se uniformizeaza cu grija. Se coace la foc detasabil o ora si 15 minute. Se lasa sa se raceasca in forma, foarte important. Aluatul este fraged si daca se incearca scoaterea din forma inainte de racire, riscati sa se rupa. Dupa racirea totala, se scoate cu grija si se aseaza pe platou.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca poloneza retete pasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1918 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031635 (s)