News Flash:

Reteta de pasca fara aluat

30 Aprilie 2013
7962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smantana zahar gris stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
1425 viz    0 com
3454 viz    0 com
4222 viz    0 com
2867 viz    0 com
1923 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024175 (s)