News Flash:

Reteta de pasca fara aluat

1 Aprilie 2013
4516 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri de faina
1 pachet de praf de copt
6 oua
2 lingurite de vanilie
500 g branza de vaca
50 g stafide inmuiate in coniac
6 linguri de zahar
1 lamaie
125 g unt

Mod de preparare:

Amesteca bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de unt. Adauga apoi zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Amesteca-le din nou si adauga si praful de copt stins in zeama de lamaie, albusurile de la oua batute spuma, stafidele si coaja de lamaie rasa. Pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si coace-o la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Pasca fara aluat se serveste rece, decorata cu stafide si zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foc mediu desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025818 (s)