News Flash:

Reteta de pasca cu smantana

14 Aprilie 2012
2621 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca cu smantana
Ingrediente:

400 g aluat de cozonac
unt pentru uns tava

Pentru umplutura:

750 g smantana
2 linguri de faina
5 galbenusuri
3 albusuri
150 g zahar
coaja de lamaie
1 ceasca de stafide
un praf de sare

Mod de preparare:


Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de 0,5 cm grosime si se intinde pe tava de pasca. Din alte doua bucati de aluat se fac suluri de grosimea unui creion si se impletesc pentru a se orna marginile pascai. Se lasa sa creasca.
Umplutura se face astfel: galbenucurile se amesteca cu zaharul si putina sare. Se adauga faina, smantana, vanilia, coaja rasa de lamaie si albusurile batute spuma. Se toarna in forma. Se presara stafide, se unge cu ou si se da la cuptor, la foc potrivit.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt smantana faina galbenusuri albusuri zahar stafide sare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2722 viz    0 com
3066 viz    0 com
1198 viz    0 com
1086 viz    0 com
3468 viz    0 com
7179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028076 (s)