News Flash:

Reteta de pasca cu ciocolata

3 Mai 2013
3731 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
250 g faina
125 g margarina
1 ou
70 g zahar
1 praf sare
margarina pentru uns forma

Pentru umplutura:
100 g ciocolata neagra menaj
2 linguri cacao
2 linguri faina
200 ml lapte
4 oua
100 g margarina
1 plic vanilie

Mod de preparare:


Amesteca faina, margarina, oul, zaharul si un praf de sare pana cand obtii un aluat elastic, pe care il pui la dospit 30 de minute. Intinde-l apoi intr-o foaie mai groasa si pune-l intr-o tava rotunda de copt, tapetata cu hartie.
Topeste ciocolata la bain-marie, adauga peste ea margarina, cacaua si vanilia. Toarna peste ele treptat si laptele si amesteca pana se ingroasa. Separat, bate ouale cu zaharul si adauga peste ele ciocolata.

Pune aluatul la cuptor aproximativ 15 minute, apoi scoate-l si toarna peste el umplutura de ciocolata si baga-l din nou la cuptor pentru 25 de minute.
Pasca de ciocolata se serveste cu zahar pudra, decorata cu nuci sau migdale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031253 (s)