News Flash:

Reteta de pasca cu ciocolata

14 Aprilie 2012
3065 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca cu ciocolata
Ingrediente:

400 g aluat de cozonac
6 oua
150 g zahar
1 plic zahar vanilat
50 g cacao
3 linguri de lapte

Mod de preparare:

Aluatul se asaza in forma de pasta. Umplutura se face astfel: se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se adauga cacaoa inmuiata in putin lapte. Se amesteca totul bine si se toarna peste aluat. Pe deasupra se poate orna cu bucatele de nuci sau migdale. Se pune la cuptor, la foc potrivit, circa 45 minute.

sura reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar zahar vanilat cacao lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
1082 viz    0 com
3464 viz    0 com
7177 viz    0 com
2971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030605 (s)