News Flash:

Reteta de pasca cu branza

14 Aprilie 2012
2708 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca cu branza
Ingrediente:

400 g aluat de cozonac
500 g branza de vaci
3 oua
100 g zahar
50 g unt
40 g faina
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
1 ceasca de stafide
putina sare

Mod de preparare:

Se asaza aluatul intr-o forma de pasca. Branzica de vaci se amesteca cu zaharul, se adauga pe rand ouale, sarea, faina si laptele. La urma se pun zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele. Se unge cu ou si se da la cuptor, la foc potrivit.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar unt faina zahar vanilat stafide sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3053 viz    0 com
1186 viz    0 com
1067 viz    0 com
3438 viz    0 com
7153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035323 (s)