News Flash:

Reteta de parjoale

1 Octombrie 2012
2345 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
500g carne tocata (piept de pui si pulpa de vitel)
un cartof mediu
2 catei de usturoi
2 oua
sare
 
Mod de preparare:
Carnea se amesteca cu cartoful dat pe razatoare, usturoiul pisat, ouale, sare si patrunjelul tocat. Se formeaza parjoalele cu mana umeda si se tavalesc in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata cartof usturoi oua sare ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2522 viz    0 com
1454 viz    0 com
2016 viz    0 com
1370 viz    0 com
1409 viz    0 com
4092 viz    0 com
2283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019485 (s)