News Flash:

Reteta de parfait cu fructe

21 Iunie 2013
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g capsuni
230 g zmeura
60 g biscuiti
2 lingurite de lichior
3 linguri de zahar pudra
150 g zahar
350 ml frisca
1 praf de sare

Mod de preparare:

Mixeaza bine albusurile cu sarea, apoi, intr-un alt vas, pune 120 de ml de apa sa fiarba cu zaharul si amesteca incontinuu sa se dizolve. Da mixerul la viteza mare si toarna treptat siropul de zahar peste albusurile batute spuma si mixeaza pana cand obtii o compozitie omogena.
Separat, mixeaza bine si frisca pana cand devine pufoasa si incorporeaz-o incet in spuma de albusuri cu zaharul. Marunteste biscuitii, apoi pune jumatate din cantitatea de zmeura intr-un vas si adauga peste ele o lingura de zahar pudra. Restul fructelor mixeaza-le la blender cu zaharul pudra.
Intr-un vas pune jumatate din crema de frisca si zahar impreuna cu lichiorul si biscuitii, iar in cealalta jumatate incorporeaza fructele.
Mai intai pune prima jumatate la rece, apoi adauga peste ea si cea de-a doua jumatate.
Se serveste cu fructe deasupra si presarat cu biscuiti.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

capsuni biscuiti lichior zahar pudra frisca spuma compozitie omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2088 viz    0 com
5835 viz    0 com
1669 viz    0 com
1841 viz    0 com
1481 viz    0 com
1357 viz    0 com
1037 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031125 (s)