News Flash:

Reteta de paprikas de pasare

5 Aprilie 2013
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de pasare
2 rosii sau 100 ml suc de rosii
2 cepe mari
1 ardei gras
2 catei usturoi
100 ml ulei
piper
boia de ardei
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, impreuna cu ½ lingurita de sare, la foc mic. Se adauga ½ lingurita cu boia de ardei si imediat carnea, amestecand. Se toarna circa 100 ml apa si se fierbe acoperit, la foc mic, amestecand din cand in cand. Cand scade lichidul, se adauga cate putina apa. Cand carnea este fiarta, se pun ardeiul si rosiile, taiate in felii, si se lasa sa fiarba inca zece minute. Cand este gata, se adauga usturoiul tocat, patrunjelul verde tocat, piperul si apa. Se sareaza dupa gust si se mai fierbe cateva clocote. Se seveste cu galuste de faina. Galustele se adauga in papricas, dupa ce acesta s-a luat de pe foc. Galustele se pot servi separat, cu bucatele de unt deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe mari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2111 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020952 (s)