News Flash:

Reteta de papricas de pui

4 Noiembrie 2013
1957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
2 morcovi
2 radacini patrunjel
1 ceapa
6 linguri smantana
1 lingura faina
3 buc. ardei gras rosii
sare dupa gust
1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Taiem pieptul de pui feliute. Curatam, spalam si tocam marunt legumele apoi le punem la fiert. Prajim pieptul de pui in tigaie. Adaugam pieptul de pui peste legume, adaugam si faina amestecand incontinuu, potrivim de sare si piper! Lasam pe foc sa scada, adaugam si smantana, iar cand este gata adaugam si verdeata. Eu am rasturnat mancarica intr-un vas termorezistent si am dat si 15 minute la cuptor sa mai scada.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete papricas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

843 viz    0 com
3891 viz    0 com
2137 viz    0 com
1768 viz    0 com
3431 viz    0 com
1951 viz    0 com
2372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019912 (s)