News Flash:

Reteta de papanasi cu smantana si gem

20 Februarie 2012
7051 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Papanasi cu smantana si gem
Ingrediente:

150 gr faina
250 gr branza grasa de vaci
1 ou
2 linguri zahar
2 linguri gris
ulei
smantana
dulceata
coaja de la o lamaie
1 lingurita bicarbonat (stins cu zeama de lamaie)
vf sare
   
Mod de preparare:

Amestecam branza de vaci, grisul, coaja de lamaie, zaharul, oul, vf de sare, bicarbonatul si faina pana formam un aluat. E bine sa incorporati faina la sfarsit pentru a vedea exact daca folosim toata cantitatea de faina sau mai adaugam. Aluatul trebuie sa fie moale dar cu consistenta ferma pentru a putea fi modelat. Din aluat formam bile si le facem o gaura in mijloc. Lasam aluat si pentru bilele acelea micute pentru a le aseza deasupra papanasilor. Prajim papanasii in baie de ulei incins (altfel se ard si nu cresc) si-i servim cu smantana si dulceata. Din cantitatile de mai sus ies in jur de 8 papanasi.
Papanasi cu smantana si gem pregatiti de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina zahar gris ulei smantana dulceata bicarbonat sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028917 (s)