News Flash:

Reteta de papanasi cu dulceata de capsuni

6 August 2013
3636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza de vaci
4 oua
2 plicuri zahar vanilat
1 esenta de rom
1 lingurita bicarbonat
400 g faina alba
smantana
dulceata de capsuni

Mod de preparare:

Bati bine ouale cu zaharul vanilat si cu bicarbonatul nestins. Adaugi branza si apoi faina. Obtii un aluat potrivit de moale. Iei cate o lingura de aluat si formezi mingiute pe o planseta cu faina. Formezi apoi papanasii sub forma unor ineluse. Incingi uleiul intr-o tigaie. Pui papanasii in tigaie, astfel incat sa fiarba in ulei si sa se si rumeneasca. Nu trebuie sa se coaca prea repede pentru ca nu au timp suficient sa creasca. Cand sunt aurii, scoti papanasii pe servetele absorbante. Servesti papanasii cu smantana dulce si cu dulceata de capsune.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat faina alba servetele absorbante smantana dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030180 (s)