News Flash:

Reteta de papanasi

7 Februarie 2013
2609 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr de branza dulce de vaci (din aceea faramitata)
2 oua
300 gr gris
2 litri de apa
70 gr unt
500 gr pesmet
100 gr zahar (dupa gust puteti pune mai mult sau mai putin).
scortisoara
 
Mod de preparare:
 
Se amesteca 500 gr de branza dulce de vaci (din aceea faramitata) + 2 oua + 300 gr gris. Daca este prea moale compozitia, mai adaugam gris. Punem pe foc o oala cu apa multa, eu am folosit o oala de 3 litri in care am pus 2 litri de apa. E bine sa fie o oala mai adanca. Cand apa fierbe, formam gramajoare din compozitia de mai jos si punem in apa. Cand se ridica la suprafata intoarcem papanasii, ii mai lasam 2 minute si ii luam cu spumiera.
Separat se topesc 70 gr unt, se amesteca 500 gr pesmet si 100 gr zahar (dupa gust puteti pune mai mult sau mai putin). Lasam sa se caleasca putin pesmetul si cand se raceste punem scortisoara, tot dupa gust. Papanasii ii dam prin pesmet dupa ce ii luam din apa, si punem din belsug peste ei pesmet.
 
sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua gris apa unt pesmet zahar scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1650 viz    0 com
1959 viz    0 com
2426 viz    0 com
2235 viz    0 com
6043 viz    0 com
2921 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028015 (s)