News Flash:

Reteta de papanasi

10 Iunie 2014
3159 Vizualizari | 0 Comentarii
papanasi a
Ingrediente:

400 gr branza de vaci (scursa bine de zer)
2 linguri faina
2 linguri gris
2 oua
untura pentru prajit
sare

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pina se rumenesc.
Se servesc cu zahar si smantana.

sursa: descoperabucovina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta papanasi sfaturi papanasi papanasi smantana retete moldova
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022027 (s)