News Flash:

Reteta de panzanella

12 Iunie 2014
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 fileuri ansoa
600g rosii taiate in bucati
200g paine ciabatta veche
otet de vin rosu
1 mana capere
280g ardei gras copt tocat marunt
1 ceapa mica rosie feliata subtire
sare
piper
busuioc
ulei de masline

Mod de preparare:

Rupe ciabatta in bucati de 3cm si pune-le pe un platou. Lasa-le deoparte intr-un loc caldut in jur de 30 de minute ca sa se usuce mai bine. Condimenteaza rosiile cu sare si piper. Clateste caperele si scurge-le, apoi adauga-le peste rosii in bol. Pune si ceapa feliata, ardeii copti, fileurile de ansoa si bucatile de ciabatta. Amesteca bine si adauga 2 linguri de otet si 6 de ulei de masline.
Serveste salata decorata cu frunze de busuioc. Este delicioasa langa carne la gratar sau pui la cuptor.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete italiene panzanella salata toscana retete salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019838 (s)