News Flash:

Reteta de panna cotta cu zmeura

4 Martie 2014
1666 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 foite de gelatina
350 ml lapte
300 g zmeura
50 g smantana cu continut redus de grasimi
7-8 linguri de indulcitor pudra

Mod de preparare:

Pune gelatina in apa rece si las-o sa se inmoaie 5 minute. Pune laptele pe foc si, cand aproape ca incepe sa fiarba, adauga foitele de gelatina inmuiate in el.

Pune zmeura intr-o sita si paseaz-o cu o lingura. Amesteca piureul format cu smantana si apoi adauga totul in laptele usor caldut. Toarna compozitia in forme metalice sau de sticla si lasa-le la frigider cam 6 ore pana cand se ingroasa.
Rastoarna apoi desertul intr-o farfurie si orneaza cu zmeura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

panna cotta retete zmeura retete desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1738 viz    0 com
1274 viz    0 com
2655 viz    0 com
2733 viz    0 com
2063 viz    0 com
3759 viz    0 com
1764 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028368 (s)