News Flash:

Reteta de panna cotta cu vanilie

24 Februarie 2014
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 canuta cu lapte de vaca
2 batoane de scortisoara
300 g iaurt de vanilie
50 ml apa clocotita
1 lingura gelatina (sub forma de pudra)

Mod de preparare:

Punem sa fiarba intr-un vas la foc moale laptele cu batoanele de scortisoara. Dupa ce a dat in clocot se indeparteaza de pe foc si se lasa un pic la racit. Indepartam scortisoara. Amestecam laptele cu iaurt intr-un bol. Punem apa clocotita intr-un bol si punem gelatina in apa. Amestecam cu o furculita pana cand se dizolva gelatina. Incorporam apoi si iaurtul si amestecam pana obtinem o compozitie fina. Impartim compozitia in pahare, pe care le acoperim si le bagam la frigider peste noapte. Cand sunt gata de servire se scot si se intorc pe farfurioare. Se servesc cu gem de fructe sau sirop de fructe.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vanilie panna cotta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1799 viz    0 com
2122 viz    0 com
3102 viz    0 com
3191 viz    0 com
961 viz    0 com
1194 viz    0 com
4796 viz    0 com
3161 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022600 (s)