News Flash:

Reteta de panettone prajit

3 Decembrie 2012
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bomboane de ciocolata tocate
200 g branza ricotta
125 ml smantana
½ lingurita esenta de vanilie
1 lingurita scortisoara
110 g gem de cirese
3 oua
2 linguri unt
2 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam branza cu vanilia, ciocolata si scortisoara. Ungem 4 felii de panettone cu  acest amestec, iar pe celelalte 4 le ungem cu gem. Unim feliile intr-un sandvis. Intre timp, se bat ouale cu smantana. Inmuiem sandvisurile in ou si le prajim in unt incins cate 1-2 minute pe fiecare parte. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza ricotta smantana scortisoara oua unt zahar pudra bol sandvis
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2739 viz    0 com
2234 viz    0 com
2421 viz    0 com
5343 viz    0 com
2811 viz    0 com
2774 viz    0 com
2744 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026533 (s)