News Flash:

Reteta de pandispan Victoria

4 Decembrie 2013
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g unt moale
200 g faina care creste singura (amesteca 150 g de faina alba, putina sare, 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu)
1 lingurita praf de copt
200 g zahar pudra
4 oua
2 linguri lapte

Pentru umplutura:
150 g smantana
100 g zahar pudra
1/2 lingurita extract natural de vanilie
100 g dulceata de capsuni

Mod de preparare:


Incalzeste cuptorul la 160 de grade si tapeteaza cu hartie de copt si unt doua tavi pentru tort cu diametru de 20 cm. Cerne faina si praful de copt intr-un castron mare, apoi adauga si celelalte ingrediente. Cu un mixer electric amesteca bine totul pana obtii o crema. Imparte compozitia in mod egal in cele doua tavi si coace timp de 20-25 de minute, pana devine pufoasa si aurie.

Pentru crema, amesteca bine smantana cu zaharul pudra si extractul de vanilie. Umple o parte a pandispanului cu dulceata, cealalta cu crema.
Pudreaza pandispanul Victoria cu zahar si serveste-l alaturi de un ceai negru cu lapte si miere, intocmai precum britanicii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029406 (s)