News Flash:

Reteta de pandispan cu cirese

30 Iunie 2014
2235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cirese
8 oua
8 linguri faina
8 linguri zahar
1 lingura bicarbonat de sodiu
1 lingura otet

Mod de preparare:

Am separat ouale: albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste galbenusuri am adaugat bicarbonatul stins, apoi am amestecat. Am incorporat galbenusurile putin cate putin, la amestecul de albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. In acelasi mod am incorporat si faina, in ploaie.
Pandispanul l-am pus intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, deasupra am pus ciresele fara samburi si scurse de zeama. Am dat tava la cuptor pentru vreo 25 minute.
Am lasat pandispanul sa se raceasca, apoi l-am pudrat.

Pandispan cu cirese recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pandispan pandispan pandispan cirese retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027481 (s)