News Flash:

Reteta de pandispan cu cacao

20 Ianuarie 2014
7279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
1 praf de copt
1 cana zahar
1 cana faina

Mod de preparare:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza in compozitie si se toarna romul si zaharul vanilat. Se imparte aluatul rezultat in doua vase si in unul dintre ele se adauga cacao. Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si incepem sa turnam aluatul astfel: o lingura de compozitie alba in mijlocul tavii, o lingura de compozitie neagra deasupra. Si repetam procedura pana terminam aluatul.

Se da la cuptor la foc mic circa 40 minute.Cand s-a rumenit deasupra se incearca cu un scobitor. Daca nu ramane aluat pe scobitoare, inseamna ca pandispanul este gatasi se scoate din cuptor. Se rastoarna pe un fund si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se taie felii care vor avea aspect tigrat datorita amestecului cu cacao.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pandispan retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3500 viz    0 com
1370 viz    0 com
1818 viz    0 com
2641 viz    0 com
1822 viz    0 com
2084 viz    0 com
1598 viz    0 com
3045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027733 (s)