News Flash:

Reteta de pana cotta cu lime

18 Decembrie 2012
1471 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 ml lapte
600 ml smantana
150 g zahar
60 ml suc de lime
1 lingurita coaja de lime rasa
2 lingurite gelatina pudra

Mod de preparare:

Ungem o tava rotunda de tarta. Intr-o craticioara punem la fiert smantana cu lapte, zahar si coaja de lime. Fierbem la foc mic, amestecand continuu, timp de 5 minute. Indepartam de pe foc si incorporam sucul si gelatina. Amestecam si lasam deoparte timp de 10 minute. Trecem compozitia racita printr-o sita fina. Punem crema strecurata in tava pregatita si bagam la frigider peste noapte. Intoarcem tava cu panna cotta pe un platou. Taiem felii si servim cu fructe proaspete.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte smantana zahar gelatina pudra craticioara sita fina frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2153 viz    0 com
2934 viz    0 com
8691 viz    0 com
2621 viz    0 com
1637 viz    0 com
1513 viz    0 com
2211 viz    0 com
3298 viz    0 com
42491 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027192 (s)