News Flash:

Reteta de Pana Cotta

3 Septembrie 2013
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml smantana dulce
500 ml lapte
200 gr zahar pudra
30 gr gelatina (3 pachetele)
2 plicuri vanilie (sau 1 baton vanilie)
topping de ciocolata

Mod de preparare:


Punem gelatina intr-un vas, sa se umfle cateva minute apoi o amestecam cu smantana pe foc mic; nu trebuie sa fiarba, deci mare atentie! Zaharul se adauga in lapte se amesteca energic pana se dizolva; nu trebuie sa fiarba doar sa se incalzeasca bine, amestecam apoi laptele indulcit si vanilat cu smantana se portioneaza in forme sau punem totul intr-o singura forma se da la rece, sa se intareasca compozitia se rastoarna pe farfurie si decoram cu topping de ciocolata.

Sfat: se poate decora cu oricare alt topping sau un sirop natural din fructe (capsuni, mure, coacaze) alaturi de fructe in stare proaspata!

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana dulce zahar pudra gelatina vas foc mic farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2958 viz    0 com
2030 viz    0 com
1971 viz    0 com
2036 viz    0 com
2428 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024856 (s)