News Flash:

Reteta de paine fara gluten

25 Martie 2013
3257 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura faina de hrisca
2-3 catei de usturoi
1 rosie coapta
1/2 lingurita pudra de psyllium
2 lingurite pudra de seminte de in (bogate in Omega 3)
1 lingurita pudra de chimen
1 lingura apa
faina de orez cat cuprinde
seminte de in si de susan pt. decor
putina sare

Mod de preparare:


Se paseaza cu mixerul vertical rosia si usturoiul, se adauga apa si sarea, apoi se adauga celelalte ingrediente uscate, pana obtinem o pasta groasa si sfaramicioasa. O adunam cu grija sub forma de bila si o lasam sa se odihneasca cca. 15 minute, dupa care impartim aluatul in cateva bile mai mici, pe care le aplatizam usor cu mana, pt. a forma niste turtite.le presaram cu seminte de in si de susan, apoi le coacem in cuptor pana trec testul scobitorii. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se racasca. Pentru varianta raw-vegan, painicile se pot "coace" in deshidrator.

Paine fara gluten recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosie coapta apa sare ingrediente uscate cuptor raw-vegan deshidrator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024898 (s)