News Flash:

Reteta de paine cu salam si condimente, PAS cu PAS - FOTO

18 Noiembrie 2014
2577 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 450 gr faina alba
1 lingurita de sare
1/4 lingurita drojdie de paine
cca 170 ml apa
1/2 lingura faina de porumb

Pentru topping:
1 lingura ulei de masline
1 lingurita mix italian de condimente
1/4 ceapa rosie
3 felii de salam
3 felii de sunca afumata
foarte putin ardei iute (optional)

Mod de preparare:

Cu o noapte inainte, amesteca faina cu drojdia si sarea. Adauga apa si omogenizeaza, apoi framanta si acopera aluatul. Tine-l la temperatura camerei.

A doua zi incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Tapeteaza cu folie de copt o tava si greseaz-o cu putin spray de gatit. Presara faina de porumb.

Pune putina faina alba pe masa, framanta aluatul, apoi trece cu sucitorul de cateva ori peste el. Pune-l in tava de copt, picura o lingura de masline pe el, aadauga mixul italian, apoi ceapa rosie si salamul. Daca vrei, acum pune si putin ardei iute.

Da la cuptor pentru 15-18 minute sau pana cand se rumeneste painea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete ieftine retete economice retete paine aluat paine retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024427 (s)