News Flash:

Reteta de paine cu dovleac si glazura

12 Mai 2014
967 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ pachet de unt nesarat
2 masuri zahar granulat
3 oua la temperatura camerei
¼ pahar suc de portocale
1 lingurita esenta de vanilie
3 ¼ pahare faina
½ lingurita sare
2 ½ lingurita praf de copt
¾ lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
nucsoara
cuisoare
2 cani morcovi rasi
1 cana dovlecei rasi
1 cana mere cubulete
½ cana nuci pecan

Pentru glazura:
branza cremoasa
unt
zahar pudra
suc de portocale

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul si se unge o forma de chec. Se amesteca  untul cu zaharul, puale, sucul de portocala si vanilia. Se combina faina cu sarea, praful de copt, scortitoara, nucsoara si cuisoarele. Ingredientele uscate se pun in cele umede. Se pun apoi morovii, dovleceii, merele si nucile pecan.
Totul se toarna in forma. Se coace timp de 1 ora. Se lasa la racit inainte de a fi glazurat.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine retete dovleac paine dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022034 (s)