News Flash:

Reteta de paella cu sofran si carne

1 Mai 2014
2034 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

185 g orez
1 lingura ulei de masline
625 ml supa de pui
½ lingurita sofran
½ lingurita boia de ardei dulce
1 ceapa rosie tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
400 g carne de pui tocata
2 rosii tocate
1 ardei rosu taiat marunt
1 dovlecel taiat cubulete

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mare. Punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 3 minute. Adaugam carnita tocata si amestecam cu o lingura de lemn timp de 2 minute. Adaugam rosiile, ardeiul si dovlecelul si amestecam timp de 2 minute. Incorporam orezul si turnam si supa. Adaugam apoi condimentele si amestecam. Dupa ce da in clocot, acoperim vasul cu un capac si reducem focul la minim. Lasam sa fiarba pana se absoarbe toata supa (aproximativ 20 de minute). Indepartam vasul de pe foc, il acoperim si lasam sa stea asa timp de 5 minute inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paella retete sofran retete carne orez carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5263 viz    0 com
1017 viz    0 com
2192 viz    0 com
1001 viz    0 com
1152 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019955 (s)