News Flash:

Reteta de oua vieneze

30 Ianuarie 2013
4447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
6 oua fierte tari
o jumatate de kg de carne tocata, de preferat putin mai grasa + un ou crud
ceapa taiata fin
sare
piper
oregano
ulei pt prajit
 
Mod de preparare:
 
Carnea se amesteca pana cand se face ca cea de chiftelute . Se ia oul fiert si se inveleste in aceasta carne. Se pune la prajit in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile. Se invart mereu ca altfel se ard. Se orneaza cu patrunjel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua fierte carne tocata ou crud ceapa sare piper oregano carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018628 (s)