News Flash:

Reteta de oua umplute cu ton

9 Aprilie 2014
2236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
4 oua fierte tari
1 cana ton
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura maioneza
2 linguri capere
masline
1 ardei gras rosu
sare
piper

Mod de preparare:


Scurge bine zeama de la carnea de ton, faramiteaza-o cu o furculita si apoi pune-o intr-un castron. Adauga maioneza, patrunjelul, caperele si omogenizeaza. Taie ouale fierte astfel incat sa fie zimtate, in doua jumatati inegale, pentru a avea o parte mai adanca si un capacel. Scoate cu grija galbenusul.
Faramiteaza galbenusurile de oua si adauga-le in compozitia de umplutura . Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Apoi umple oul (partea cea mai mare) cu umplutura de ton si pune-i capacul astfel incat acesta sa fie ca o palarie , stand deasupra umpluturii.

“Lipeste” de umplutura doi ochi, facuti din 2 inele de masline si 2 bucatele mici de ardei rosu. Adauga un cioc tot din ardei si vei obtine puisori umpluti cu ton, ideali pentru masa de Paste.
Se servesc proaspete, cat mai repede dupa preparare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete oua oua umplute retete paste oua ton oua peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1779 viz    0 com
4815 viz    0 com
2884 viz    0 com
3471 viz    0 com
2742 viz    0 com
1389 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013493 (s)