News Flash:

Reteta de oua umplute cu telemea si legume

3 Mai 2013
2485 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

oua
morcovi
telina radacina
cartofi
mazare verde conserva
fasole verde conserva
rosii proaspete
branza telemea de oi
unt
smantana
patrunjel verde
piper macinat
sare
 
Mod de preparare:
 
Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb fina ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Morcovii, telina, cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se racesc, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Rosiile se spala, se taie rondele cu grosimea de 1 cm. Patrunjelul verde se curata, se spala ; jumatate din cantitate se taie marunt. Mazarea si fasolea verde conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece; fasolea se taie bucati mici. Branza telemea se spala si se rade fin. Untul se alifiaza.
 
Galbenusurile de ou se amesteca cu unt, smantana si sare obtinand o pasta omogena. Pasta obtinuta se amesteca cu cartofi, telina, patrunjel taiat marunt, morcovi, mazare, fasole, piper, sare si branza telemea. Cu aceasta compozitie se umplu ouale (albusurile fierte). Ouale umplute se monteaza pe cate o felie de rosie si se orneaza cu frunze de patrunjel verde.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019518 (s)