News Flash:

Reteta de oua umplute cu anchois

1 Mai 2013
2234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
10-12 oua
5-6  cepe
3 fileuri de anchois
2 felii paine alba faramitata (numai miezul)
1 ardei rosu iute (posibil si uscat)
3 galbenusuri crude
2 linguri de unt
 
Mod de preparare
:
 
Se fierb ouale tare, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarama si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.
Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
 
 sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1734 viz    0 com
2416 viz    0 com
1518 viz    0 com
2821 viz    0 com
1265 viz    0 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013511 (s)