News Flash:

Reteta de oua umplute

28 Noiembrie 2012
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri pate de ficat
4 oua fierte tari
o lingura de unt
cateva fire de patrunjel verde
piper
sare

Mod de preparare:

Se taie ouale pe lung ca sa scoatem galbenusurile, pe care le amestecam bine cu untul si pateul. Pasta obtinuta se potriveste de piper si sare, apoi se pune in albusuri. Ca decor se pot folosi cateva frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1763 viz    0 com
2701 viz    0 com
1877 viz    0 com
3290 viz    0 com
3048 viz    0 com
5164 viz    0 com
2783 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026409 (s)