News Flash:

Reteta de oua umplute

28 Noiembrie 2012
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri pate de ficat
4 oua fierte tari
o lingura de unt
cateva fire de patrunjel verde
piper
sare

Mod de preparare:

Se taie ouale pe lung ca sa scoatem galbenusurile, pe care le amestecam bine cu untul si pateul. Pasta obtinuta se potriveste de piper si sare, apoi se pune in albusuri. Ca decor se pot folosi cateva frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1722 viz    0 com
2659 viz    0 com
1834 viz    0 com
3157 viz    0 com
2966 viz    0 com
5069 viz    0 com
2719 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022082 (s)