News Flash:

Reteta de oua umplute

29 Decembrie 2014
6717 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 oua
50 ardei gras rosu taiat fin
50 gr chives tocat marunt
1 lingura piper macinat
2 linguri sare de mare
3 linguri frunze de marar proaspete
50 gr icre de somon

Mod de preparare:


Fierbe ouale tari. Curata-le apoi, injumatateste albusul, iar galbenusul amesteca cu icrele, sarea, si piperul. Umple apoi jumatatile de albus cu compozitia pregatita, decoreaza cu bucatele de ardei rosu si presara chives si marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute umplutura icre retete revelion antreuri aperitive gustari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018907 (s)