News Flash:

Reteta de oua marocane cu sos

6 Septembrie 2013
2329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa rosie
1 ardei gras rosu
1 carnat chorizo uscat
3 carnati carne de miel
1 lingura de masline
2 x 400 g cutii de rosii tocate italiene
4 oua
4 felii de paine
coriandru
1 iaurt grecesc

Mod de preparare:

Prajeste mai intai carnatul chorizo taiat bucatele, aproximativ 3 minute, apoi scoate-i si prajeste si carnatii de miel, tot trei minute. Adauga peste ei si carnatii chorizo, ceapa, ardeiul gras si lasa-le pe foc inca 6 minute. Da focul incet si lasa amestecul sa fiarba pana se ingroasa putin. Asezoneaza compozitia cu sare si piper.
Pune amestecul in patru boluri termorezistente, apoi fa un gol in centrul lor si sparge cate un ou in fiecare. Baga bolurile la cuptor pentru 10 minute si prajeste intre timp si painea.
Ouale marocane cu sos se servesc calde, presarate cu coriandru, o lingura de iaurt si paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie masline coriandru iaurt grecesc paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1898 viz    0 com
1669 viz    0 com
2511 viz    0 com
3008 viz    0 com
1543 viz    0 com
1906 viz    0 com
5714 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014997 (s)