News Flash:

Reteta de oua Benedict cu spanac

7 Iunie 2012
4136 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 chifle
4 oua la temperatura camerei
125 g sunca presata
20 g spanac proaspat
1 avocado taiat felii subtiri

Pentru sos:

150 g unt
1 lingura otet de vin alb
2 galbenusuri
1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-un blender, cam in jur de 3-4 minute. Sosul obtinut se pune intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa dea in clocot se reduce la minim focul, se sparge un ou in apa si lasam sa fiarba, fara sa amestecam, timp de 3-4 minute. Scoatem oul pe un platou si continuam cu cele ramase. Chiflele, taiate pe jumatate, se rumenesc intr-un aparat de sendvisuri. Punem pe cate o jumatate de chifla frunzulite de spanac, sunca, avocado si cate un ou. Punem cate o lingurita din sosul pregatit si asezam cealalta jumatate de chifla pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle oua sunca presata spanac avocado unt galbenusuri blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5139 viz    0 com
1654 viz    0 com
2374 viz    0 com
1836 viz    0 com
1099 viz    0 com
2309 viz    0 com
2504 viz    0 com
2478 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023905 (s)