News Flash:

Reteta de oua Benedict cu spanac

7 Iunie 2012
4056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 chifle
4 oua la temperatura camerei
125 g sunca presata
20 g spanac proaspat
1 avocado taiat felii subtiri

Pentru sos:

150 g unt
1 lingura otet de vin alb
2 galbenusuri
1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-un blender, cam in jur de 3-4 minute. Sosul obtinut se pune intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa dea in clocot se reduce la minim focul, se sparge un ou in apa si lasam sa fiarba, fara sa amestecam, timp de 3-4 minute. Scoatem oul pe un platou si continuam cu cele ramase. Chiflele, taiate pe jumatate, se rumenesc intr-un aparat de sendvisuri. Punem pe cate o jumatate de chifla frunzulite de spanac, sunca, avocado si cate un ou. Punem cate o lingurita din sosul pregatit si asezam cealalta jumatate de chifla pe deasupra.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chifle oua sunca presata spanac avocado unt galbenusuri blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5039 viz    0 com
1612 viz    0 com
2317 viz    0 com
1790 viz    0 com
1064 viz    0 com
2262 viz    0 com
2417 viz    0 com
2418 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019467 (s)