News Flash:

Reteta de oua a la cocotte

26 Noiembrie 2014
1790 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 ml smantana mai subtire
1-2 oua pentru o persoana
4-5 linguri de cozi de ceapa taiate
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un vas care sa poata merge in cuptor, eu am pus intr-un castronel ca nu am forme de cocote, spargem ouale cu grija, fara sa se rupa galbenusul. Adaugam smintina usurel (eu am avut crema fresh si am subtiat-o un pic cu lapte), adaugam cozile de ceapa, sare si piper dupa gust, iar apoi usurel cu o furculita amestecam ingredientele, cu grija sa nu se rupa galbenusurile. Intr-un vas, punem apa fierbinte, punem castronelul si bagam in cuptorul infierbintat la 180 de grade, timp de circa 20-30 de minute. Daca doriti ca galbenusul sa ramina mai molcut, 20 de minute sunt suficiente.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca un pic si servim cu painita prajita, sau fiecare serveste cu ce vrea.

Reteta de oua a la cocotte ne este recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cocotte retete oua retete garnituri aperitive craciun revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2031 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022870 (s)